Downloads
085 - 0160565

slideshow overig

Beslagfreesmal

Een beslagfreesmal wordt gebruikt voor het nauwkeurig frezen van cilinder-, kruk en deurbeslaggaten. Het ideale van de beslagfreesmal is wel dat het niet nodig is om gebruik te maken van een linialen set, al is dit uiteraard wel mogelijk. U heeft met de beslagfreesmal ook de mogelijkheid om de rozetpatentgaten in dezelfde handeling te frezen, waardoor u gemakkelijk, snel en nauwkeurig werkt. Heeft u interesse in een goede beslagfreesmal? Dan kunt u deze uiteraard aanschaffen bij RAIF.

Waarom kiezen voor een beslagfreesmal?

Het gebruik van een beslagfreesmal brengt diverse voordelen met zich mee. De beslagfreesmal is uitstekend geschikt voor comfortbeslag en PC maten en is ideaal om alle nodige gaten in een enkele handeling te frezen. Daarnaast kunnen alle doornmaten worden ingesteld, waardoor de mal ook te gebruiken is voor alle deurbeslag. Een ander belangrijk voordeel is wel dat de beslagfreesmal rechts en links omkeerbaar is zonder dat deze hoeft te worden bijgesteld. Zo biedt de beslagfreesmal u optimaal gemak.

Wilt u meer weten?

Heeft u interesse in de aanschaf van een beslagfreesmal, maar heeft u nog vragen? U kunt natuurlijk altijd contact met ons opnemen. Op de eerste plaats zijn wij telefonisch bereikbaar via 085 – 01 605 65. Op de tweede plaats kunt u een contactformulier op onze website vinden. Wanneer u hier gebruik van maakt, dan zullen wij op de korte termijn contact met u opnemen. Wij staan altijd voor u klaar wanneer u behoefte heeft aan persoonlijk advies of extra informatie. Wij zijn gevestigd aan de Smirnoffstraat 16a in Groningen.

pkvw
ccv
nbr
skg