Downloads
085 - 0160565

slideshow overig

Frees kopen

Wilt u een frees kopen tegen een scherpe prijs, maar wel zeker zijn van de hoge kwaliteit van de frees? Dan kiest u voor RAIF freesgereedschap. Dit gereedschap is uitstekend geschikt voor onder meer inbouw-espagnoletsloten en meerpuntssloten, insteeksloten en deurbeslag. U kunt er echt alle kanten mee op. U kunt niet alleen een losse frees kopen, maar het is ook mogelijk om een complete freesset te kopen. Wanneer u kiest voor de gereedschappen van RAIF, dan kunt u de frees kopen zonder zorgen. Met de kwaliteit zit het namelijk altijd goed.

Makkelijk en voordelig een goede frees kopen

Wanneer u een frees wilt kopen, dan bent u bij ons zeker aan het juiste adres. U kunt bij ons niet alleen makkelijk een nieuwe frees kopen, maar ook tegen een zeer voordelige prijs. U kunt profiteren van een gunstige prijs-kwaliteitverhouding en dat is natuurlijk altijd het beste. Uiteraard mag u bij ons ook rekenen op een zeer volledige en vriendelijke service wanneer u bij ons een frees komt kopen. Wij vinden de klanttevredenheid erg belangrijk en dit merkt u aan alles.

Neem contact met ons op

Wilt u een frees kopen? Dan vindt u bij ons gegarandeerd wat u zoekt. Wij zijn gevestigd aan de Smirnoffstraat 16a in Groningen. Bel naar 085 – 01 605 65 of vul het online contactformulier in wanneer u interesse heeft in meer informatie of persoonlijk advies. Wij zullen uw mail op korte termijn beantwoorden. Wij adviseren u graag op basis van uw specifieke behoeften, zodat u zeker de juiste aankoop doet.

pkvw
ccv
nbr
skg