Downloads
085 - 0160565

slideshow overig

Freesgereedschap

Heeft u goed, betrouwbaar en hoogwaardig freesgereedschap nodig? Dan is RAIF freesgereedschap een uitstekende optie. Dit is universeel gereedschap van de beste kwaliteit, geschikt voor onder meer deurbeslag, valdorpels in deuren en ramen van hout, insteeksloten, inbouw-espagnoletsloten en meerpuntssloten. Het freesgereedschap is daarmee veelzijdig te gebruiken, waardoor u er optimaal uw voordeel mee kunt doen. Wij staan voortdurend garant voor de uitstekende kwaliteit van al onze freesgereedschappen.

Het freesgereedschap wordt zeer compleet geleverd

Wanneer u het RAIF freesgereedschap bij ons bestelt, dan mag u rekenen op een zeer complete levering. Dit betekent dat u van ons altijd een volledige basis set ontvangt. Deze set is mooi verpakt in een stevige koffer, waarin ook voldoende ruimte is om overige accessoires in te verzamelen. Hierbij valt te denken aan onder meer wisselmesjes en freesbeitels. U mag van ons dan ook een zeer compleet product verwachten, terwijl u toch een heel nette prijs betaalt voor het freesgereedschap. Dit betekent dat u bij ons verzekerd bent van een uitstekende prijs-kwaliteitverhouding.

Neem contact met ons op

Wij zijn gevestigd aan de Smirnoffstraat 16a in Groningen. Uiteraard kunt u de meest uiteenlopende informatie over onze freesgereedschappen vinden op onze website. Toch kunnen wij ons ook voorstellen dat u nog vragen heeft of dat u behoefte heeft aan meer informatie of advies. U kunt dan altijd vrijblijvend contact met ons opnemen door te bellen naar 085 – 01 605 65 of door gebruik te maken van het online contactformulier. Wij nemen dan spoedig contact met u op.

pkvw
ccv
nbr
skg