Downloads
085 - 0160565

slideshow overig

Freeslede kopen

Een freeslede kopen is een goed idee wanneer u eenvoudig voorplaten, slotkasten en diverse andere soorten sleuven wilt kunnen frezen. Het grote voordeel van een freeslede is wel dat deze voor alle deurdikten gebruikt kan worden, zowel excentrisch als centrisch. Uiteraard is het wel belangrijk dat u goed let op de kwaliteit wanneer u een freeslede wilt kopen. U moet namelijk altijd kunnen vertrouwen op de goede werking van het gereedschap. Dan kunt u natuurlijk altijd bij ons een freeslede kopen. Wij bieden u een assortiment hoogwaardige RAIF gereedschappen waarin ook de freeslede te vinden is. 

Een betrouwbare freeslede kopen

U kunt bij ons gegarandeerd een betrouwbare freeslede kopen. Wij hebben ons assortiment gereedschappen namelijk geselecteerd op uitsluitend de beste kwaliteit. Wij willen in staat kunnen zijn om u altijd het beste te garanderen en dit doen wij door u uitsluitend hoogwaardige gereedschappen van RAIF aan te bieden. Binnen ons assortiment zijn de meest uiteenlopende universele RAIF freesgereedschappen te vinden. U kunt vanzelfsprekend vanuit dit assortiment ook de freeslede kopen. 

Wilt u meer informatie?

U bent bij ons altijd van harte welkom wanneer u een freeslede wilt kopen. Wij zijn gevestigd aan de Smirnoffstraat 16a in Groningen. Wij staan voor u klaar met persoonlijk advies en alle informatie die u nodig heeft om een juiste keuze te kunnen maken. Wilt u eerst eens vrijblijvend contact met ons opnemen? U kunt bellen naar 085 – 01 605 65 of gebruik maken van het online contactformulier. Wij zijn u graag van dienst.

pkvw
ccv
nbr
skg