Downloads
085 - 0160565

slideshow overig

Freestraining Groningen

Voor het monteren van deursloten en deurbeslag is frezen noodzakelijk. Dit is een zeer secuur werk dat bepaald vakmanschap vereist. Wilt u dat u of uw medewerkers dit tot in de puntjes beheersen? Meld u dan aan voor een freestraining Groningen, verzorgd door RAIF Freesgereedschap. U leert precies hoe u de perfecte frezen maakt voor het monteren van verschillende soorten sloten, waaronder meerpunts- en insteeksloten. Hierdoor kunt u vakwerk leveren aan uw klanten die dat zeker zullen waarderen. Ook voor het frezen voor valdorpels en inbouwsloten bestaan technieken die wij u graag bijbrengen.

Profiteer van freestraining Groningen

Wanneer u uw freestechniek wilt verfijnen, volg dan een freestraining Groningen. Wij leren u graag hoe u de mooiste en meest professionele frezen maakt. Het plaatsen van sloten en deurbeslag wordt op deze manier een fluitje van een cent. U kunt deze techniek uiteraard toepassen bij nieuwbouw maar ook bij renovatie. Als er nieuwe deuren worden geplaatst moet in vrijwel alle gevallen het freeswerk voor de sloten en het beslag van de deur worden aangepast aan de nieuwe maten. Dit doet u nu eenvoudig en zeer professioneel. U kunt bij RAIF ook terecht voor het beste freesgereedschap. Hiermee kunt u de  tijdens de freestraining opgedane kennis meteen in praktijk brengen.

Meld u direct aan voor de freestraining in Groningen

Wilt u meer informatie of wilt u zich direct aanmelden voor de freestraining Groningen? Dan helpen wij u graag. U kunt meer informatie krijgen door het speciale contactformulier in te vullen. Wij nemen dan zo spoedig mogelijk contact met u op. U kunt ons uiteraard ook telefonisch bereiken, ons telefoonnummer is 085 – 016 05 65.Wij proberen uiteraard al uw vragen zo snel en zo goed mogelijk te beantwoorden.

 

pkvw
ccv
nbr
skg