Downloads
085 - 0160565

slideshow overig

Workshop frezen Groningen

Voor een workshop frezen in Groningen bent u van harte welkom bij RAIF. Wij verzorgen gerichte, persoonlijke en effectieve workshops voor het omgaan met freesgereedschap. De workshop frezen in Groningen vindt plaats op onze locatie, aan de Smirnoffstraat 16A. Hier leren wij u graag de kneepjes van het vak, zodat u goed leert frezen en het optimale uit uw freesgereedschap leert halen. Wij gaan graag met u aan de slag, zodat u na het volgen van de workshop frezen in Groningen met veel plezier kunt werken met hoogwaardig en professioneel freesgereedschap.

Meer dan alleen een workshop frezen in Groningen

RAIF verzorgt de workshop frezen in Groningen zelf. Wij hebben een jarenlange ervaring in het werken met freesgereedschappen en kunnen u alles leren wat met het frezen te maken heeft. U kunt zeker niet alleen bij ons terecht voor de workshop frezen in Groningen. U kunt bij ons ook de meest uiteenlopende gereedschappen aanschaffen van uitzonderlijke kwaliteit. Onze (frees)gereedschappen zijn geschikt voor hobbymatig gebruik thuis, maar worden ook zeker op professioneel niveau gebruikt. Toch betaalt u bij ons altijd een nette prijs, waardoor u zeker profiteert van een prettige prijs-kwaliteitverhouding.

Neem contact met ons op

Wilt u een workshop frezen in Groningen volgen? Dan heten wij u natuurlijk van harte welkom. Wij kijken uit naar uw komst. Wilt u eerst meer informatie of advies, over de workshop frezen in Groningen of over ons assortiment gereedschappen? Dan kunt u altijd vrijblijvend contact met ons opnemen door te bellen naar 085 - 01 605 65 of door het online contactformulier in te vullen.

pkvw
ccv
nbr
skg